HTC Downloads

HTC Downloads

PocketCM Keyboard

published on 29 Januari 2008

kbshot1.pngHet PocketCM Keyboard is een van de fijnere toetsenborden. De belangrijkste features zijn:

  • Je kan het natuurlijk met je vingers gebruiken
  • Woordsuggestie gebaseerd op toets-positie
  • De toetsindruk wordt getriggerd wanneer je je vinger van het scherm afhaalt
  • Je kan het in bijna elke applicatie gebruiken

Bovendien krijg je een zichtbare feedback van de toets die je indrukt. Als je je vinger verplaatst en daarna pas loslaat dan wordt de laatste toets pas ingedrukt. Ook als je dus niet zo goed bent met de juiste toets vinden dan is dit toetsenbord perfect voor je.

kbshot3.pngDe woordsuggestie werkt helemaal geweldig. Wanneer je een woord typed wat niet bestaat kijkt het toetsenbord naar de toetsen die in de buurt liggen van de toetsen die je hebt ingedrukt. Er wordt dan echt gekeken naar de afstand van de toets die je ingedrukt hebt tot de toets die in het woord het gepast, en zo wordt voor alle toetsen gekeken of je misschien een typefout hebt gemaakt. De suggestie komt dan ook in beeld. Als je vervolgens op de spatiebalk drukt wordt het woord wat je aan het typen was, vervangen door de suggestie.

Als je wel het oorspronkelijke woord bedoelde kan je op de +PocketCM knop drukken om het woord toe te voegen aan de dictionary. Dit is ook een feature die in vele andere toetsenborden ontbreekt en een groot voordeel van dit PocketCM toetsenbord.

kbshot4.png

Tot slot kan je handige snelmenu’s gebruiken. Wanneer je een toets 250ms indrukt komt er een soort ’sub toetsenbord’ naar boven waar je de toets in kan vinden die je waarschijnlijk wilde gebruiken. Als je de ’symbol’ toets (123#?) indrukt krijg je snel een symbolentoetsenbord. Dit is een hele andere aanpak als het gebruik van Shift, Alt en Ctrl, die niet zo geschikt is om met je vingers te gebruiken. Nog zo’n mooie truuk is dat wanneer je een kwart seconde de Enter-toets indrukt, je een cut/copy/paste optie krijgt.

Oh, en hier kan je natuurlijk downloaden:

Leave a Reply

Name

Mail (never published)

Website